Shopping Cart

Wie zijn wij?

Hoi Angels,

Ik, Bianca, ben een ruime 20 jaar geleden begonnen met marte en heb werkelijk waar echt al van alles verkocht. Ik ben gek op handel en rij ook dagelijks overal zelf heen.

Soms naar Duitsland, Frankrijk en natuurlijk Amsterdam waar 2 keer per week veel handel uit Italië binnenkomt.

Mensen vragen mij wel eens: Wanneer ben jij vrij? En ik lach dan altijd en zeg: Nou niet

Ik ben een 1 manszaak tot nu toe geweest en ik ben blind van mijn werk.

Dat is ook waarvoor mij de markt om draait, persoonlijk contact, gezelligheid en als personal shopper zoek en scharrel ik net zolang totdat je met een positief gevoel onze prachtmarkt met maar liefst 540 kramen verlaat.

Een paar jaar geleden ben ik vanuit mijn prive Facebook foto’s van klanten gaan plaatsen omdat ik daar zelf lol in had. Dit groeide vrij snel uit tot een levendige pagina.

In 2016 groeide het nog sneller en ik vond het steeds leuker maar lastiger om alle pb-tjes tijdens de markt te beantwoorden.

Ik plaatste steeds meer foto’s en filmpjes en kreeg steeds vaker: Bianca, verstuur je ook?

Dus toen ging ik versturen vanaf de markt. Tientallen pakjes op een gewone marktkraam was niet haalbaar en dus moest er een webshop komen. Dit is voor mij leuk maar zeker ook lastig, ik wil namelijk iedereen persoonlijk helpen, daar heb ik ook mijn bedrijf mee opgebouwd en wat is er nou persoonlijk aan iets opsturen?

Dus heb ik ook daar mijn eigen draai aan gegeven en zoek ik steeds weer nieuwe tasjes, stickers etc om er toch mijn eigen Bianca gevoel aan te geven.

Lieve Angels, ik hoop dat jullie net zo genieten van de kleding als ik van mijn werk en hoop dat jullie je curves koesteren want Curved Angels zijn prachtig!

Liefs Bianca

Wil je ons volgen op Facebook? Klik dan hier en like ons!

Curved Angels

GRATIS
BEKIJK