Shopping Cart

Retouren / Ruilen

Hoe kan ik een product terug sturen?

Het product mag retour mits onbeschadigd, ongewassen en ongedragen. Mocht de retour niet aan deze voorwaarde voldoen nemen wij contact met u op.

Producten die recht geven op gratis verzending kunnen niet worden geretourneerd of producten waar dit expliciet staat vermeld.

De retour kan je opsturen naar:

Curved Angels
Noordkade 92 A
2741GA te Waddinxveen

Graag, voordat je het product terug stuurt, ons even een emailtje te sturen op [email protected] met daarin je naam en het rekeningnummer waar het geld op gestort kan worden. Standaard houden wij het nummer aan waarvandaan betaald is. Mocht je betaald hebben met afterpay, dan wordt de openstaande factuur bij afterpay verlaagd en ontvangt u een nieuwe factuur.

Je kan eventueel een pakketsticker bij ons kopen. Dat scheelt je toch weer een euro. Deze kan je kopen via de link in je track en trace mailtje die je van ons krijgt als je iets koopt.

Graag in het tasje de bestelbon laten zitten zodat we de twee aan elkaar kunnen linken. Op de markt doen wij geen geld terug, alleen ruilen.

Het product moet binnen 14 dagen terug gestuurd worden.

Hoe kan ik een product ruilen?

Dat kan uiteraard altijd bij ons op de markt. We zullen je dan helpen iets vervangend te vinden en je kan daar ook passen in onze paskamer. Op de shop ruilen we niet, alleen op de markt. Het product kan binnen 14 dagen geruild worden.

Curved Angels

GRATIS
BEKIJK